יום ב', טו’ בשבט תשע”ט
דף הבית מודל איכות חיים ותמיכות הווי ביה"ס מרחבי כיתות חדר מורים יצירת קשר
מאפה עם רוטב עגבניות וביצה היישר מהטאבון - מאפה אישי יפה וקל להכנה

חומרים לבצק: 1 ק"ג קמח2.5 כפות סוכר1.5 כפות מלחרבע כוס שמן זית3 כוסות מים2 כפיות שמרים חומרים לרוטב עגבניות 4 עגבניות1 בצל2 שיני שוםרבע כפית כמון1 כף פפריקה מתוקהקורט מלח ופלפל2 כפות שמן8 ביצים אופן ההכנה: הכנת הבצק: בקערה גדולה שמים את הקמח,סוכר והמים ולשים מעט ומוסיפים את השמרים ולשים במשך כ-דקה.מוסיפים את השמן והמלח וממשיכים ללוש עד לקבל בצק אחיד.מכסים את הקערה וממתינים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.מחלקים את הבצק ל 4 עיגולים ומרדדים אותו לגודל של 12 ס"ממקפלים את קצוות הכדור פנימה למרכז הכדור ומניחים בצד. הכנת הרוטב: קוצצים את הבצל והשום ושמים בקערית.חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ושמים בקערית.במחבת שמים שמן ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל נהייה שקוף.מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומערבבים מידי פעם עד שהעגבניות מתרככות.הרכבת המאפה: שמים את רוטב העגבניות במרכז הבצק ומורחים, לאחר מכן שופכים את הביצה.אופים את המאפה בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ 20 דקות. בתאבון

 
 
לוח חודשי
אקטואליה
לוח צלצולים
לוח חופשות תשע"ז
מוגנות ברשת
מודל איכות חיים ותמיכות
חגים ומועדים
תערוכות
מגמות בבית הספר
הטיפים שלנו
ספר מומלץ  
טיפ מאת מור רחמים העובדת הסוציאלית  
טיפ לאחזקה ובטיחות בבית באדיבות ארווין גל אב הבית  
מתכונים מחוג בישול של מירב זיידמן  
דברים שרואים משם לא רואים מכאן
מרחבי כיתות
הווי ביה"ס
ארכיון
ניהול איכות
מועצת תלמידים
ספריה
לוח מבחנים
מגמות בחינוך הטכנולוגי
למידה בשעת חירום